Košarica
Ukupno:0,00 kn
Vaša košarica je prazna

Predstavljamo

Za koji dan stiže rujan, a s njim i značajni trenutci u životu svakog djeteta: polazak u vrtić ili prvi razred škole. Uz radost, uzbuđenje i veliko iščekivanje, uvijek je tu i malo straha. Valja se pozdraviti sa svime što je poznato i zakoračiti posve sam/a u novo okruženje. Nimalo laka stvar!

Noćni pjev, ohrabrujuća priča o prvom samostalnom odlasku malog šišmiša Kire od kuće, pomaže i djeci i roditeljima da se pripreme za to važno iskustvo.

Od danas pa do 7. rujna po sniženoj cijeni od 60 kn!

Giovan Battista Marino, najveći talijanski barokni pjesnik virtuoznog umijeća s kojim je stekao mnoštvo obožavatelja i sljedbenika, pojavljuje se po prvi put u hrvatskom prijevodu uz pomoć talijanista i prevodioca Mladena Machieda.

Knjigu Pjesme, izbor iz četiriju najpoznatijih Marinovih zbirki, predstavljamo u srijedu, 15. travnja 2015. u 19.30 u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5.

O knjizi će govoriti Slobodan Prosperov Novak, Nino Raspudić i Mladen Machiedo.

Dobrodošli!

Tijekom cijelog travnja Knjižara Ljevak u Zagrebu u svom prostoru održava Sajam dječje knjige. U posebnoj sajamskoj ponudi je i pet naših naslova: slikovnice Zvjezdani glasnik, Sve je to obitelj!, Ema spava negdje drugdje i Ukuhane jabuke te svevremena knjiga za velike i male Bogovi i junaci antičkih mitova. Slikovnicama u ponudi cijena je 59,00 kn, a Bogovima 150,00 kn.

Sajam dječje knjige u Knjižari Ljevak traje do 30. travnja 2015.

Dani frankofonije traju do kraja ožujka. Na vrtuljku knjiga naći ćete naše naslove prevedene s francuskoga – ili na francuski – po sniženim cijenama. Zavrtite vrtuljak i iskoristite prigodne soldes livres do 31. ožujka!

Znanstveno - umjetničku monografiju, Katedrala Gospe Velike u Dubrovniku predstavljamo u utorak 27. siječnja 2015. u 12 sati u Muzeju za umjetnost i obrt, Trg maršala Tita 10.

Uz slike i baroknu glazbu kroz knjigu i povijest Katedrale provest će vas Tonko Maroević, Željka Čorak, Ivan Viđen i Katarina Horvat-Levaj, urednica knjige.

Radujemo se vašem dolasku!

Tražilica

Cijena
kn kn 
Godina izdanja:
Broj stranica:
Kritičko čitanje i upis:
Autor